09 december 2007

En heldag i Skurup

Tänk att det kan vara så kul att vara i Skurup. Sist jag var där har jag dåliga minnen från, förlust i kvalmatchen mot div 2 e inte det allra roligaste man kan uppleva. Alla ni som var med vet vad jag menar och ni andra kan kanske sätta er in i hur det kändes.

Men som sagt, denna gång var mycket roligare och det som hänt idag kommer sitta kvar i huvud o kropp en lång tid framöver. Vi var och spelade DM idag och det var verkligen hela dagen vi var borta. Samling kl 8 i morse o kom hem vid 20.30 nu ikväll. Men det var det värt helt klart. Vi kan nu titulera oss som näst bäst i Skåne, iaf när det gäller Futsal. Men det kvittar, det e så himla skönt.

Vi började dagen med att vinna med 4-1 mot Skurup, följde upp denna med en 2-1 vinst mot Husie o därefter 1-1 mot Ldb Malmö (dock inga spelare från deras förstalag). Vi som ligger i div 3 vann mot motstånd som vanligtvis hör hemma i div 2, 1 och Allsvenskan. Tyvärr följde vi upp detta med förlust i finalen mot våra nordväst skånska kollegor Stattena.

Men nu när jag tänker efter så ska vi vara mer än nöjda med vad vi har presterat idag, förutom finalmatchen dock som var en total kollaps. I och med dagens framgångar är vi klara för ett kval om att få spela SM i Futsal. Hur tufft är inte det? Lilla Råå IF i SM-kval...

Inga kommentarer: